Showroom

U vindt de showroom van Korbeld Verhuur op industrieterrein 'De Zegge' in Raalte (Zompstraat 27). Op deze nieuwe locatie vindt u ook ons kantoor, de opslagloods en de logistieke faciliteiten van Korbeld Verhuur.
De showroom is mooi en overzichtelijk ingericht met serviesgoed, tafels, stoelen, bartafels, flatscreens, plantenbakken, zuilen, horeca-apparatuur en nog veel meer luxe- en praktische verhuurmogelijken. Eigenlijk moet u zelf eens binnenlopen om het ruime assortiment te bekijken. De professionele uitstraling van onze medewerkers en de praktische werkwijze valt al op bij binnenkomst. No-nonsense, maar wel met voldoende vakkennis voor elke verhuurvraag.

De kunst van het presenteren

Alle verhuurartikelen en materialen worden door ons voor korte- of lange tijd verhuurd. Het voordeel spreekt voor zich. U kiest voor een maximale presentatie en 100% gebruiksgemak tegen een concurrerend tarief. Dat doen we voor particuliere, zakelijke en professionele organisatoren. Waneer u binnen loopt in onze showroom laten wij u zien dat maatwerk voor ons vanzelfsprekend is. De keuze is namelijk zo groot dat er altijd een artikel of presentatiemateriaal is die helemaal past bij de sfeer van uw locatie en gasten.

Het volledige overzicht van de verhuurartikelen en materialen vindt u ook in onze webwinkel.
Voor een offerte op maat vragen wij u contact met ons op te nemen.