Meer over ons

 

Verhuurders van huis uit
Korbeld Verhuur is in de afgelopen decennia van een regionaal verhuurbedrijf naar een landelijk all-in verhuurbedrijf voor grote- en kleine projecten. We zijn sterk in grote en kleine verhuuropdrachten van tenten, inrichting en facilitaire voorzieningen met een tijdelijk karakter. Dat doen we voor bedrijven en particulieren. 

Zo kunnen we bijvoorbeeld festivals en evenementen professioneel en secuur opbouwen en inrichten, uiteraard binnen planning en budget. Anderzijds zetten wij onze ervaring en flexibiliteit in om direct te kunnen schakelen bij calamiteiten en ad-hoc opdrachten. 
Wat in twintig jaar bij Korbeld Verhuur onveranderd is gebleven is de nuchtere Sallandse werkwijze. Een mengeling van hard werken, elke afspraak stipt nakomen en ons uiterst flexibel opstellen voor onze klanten. 

Altijd een vakkundig aanspreekpunt
Korbeld Verhuur werkt vanuit een moderne locatie in Raalte (Overijssel). We pakken elke verhuuropdracht op met eigen mensen, van telefonisch aanspreekpunt tot evenementenbouwer. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op een stabiele organisatie. Hoe groot, klein, complex of eenvoudig uw verhuuraanvraag ook is. 
Korbeld Verhuur onderscheidt zich graag in de verhuurbranche door het complete aanbod. Een lijst met materialen en artikelen plannen, klaarzetten en afleveren is een specialiteit die we ons eigen hebben gemaakt. Omdat we alle disciplines in huis hebben kunnen we veel aan. Snel en goed!