Uw feest of evenement tot in de puntjes verzorgd

Voor evenementen verhuur in Zwolle en omgeving is Korbeld Verhuur uw betrouwbare partner. Al 20 jaar zijn wij als landelijke verhuurbedrijf actief op het gebied van feest verhuur. Of het nu gaat om een kleinschalige party of een groot regionaal evenement, onze specialisten zijn van alle markten thuis. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons voor event verhuur terecht. Wat voor evenement u ook wilt organiseren, wij regelen het graag van begin tot eind voor u. Onze medewerkers geven graag een creatieve invulling aan uw festiviteiten.

Een geslaagd feest begint met Korbeld

Bij ons vindt u de tenten, facilitaire voorzieningen en alle party benodigdheden die u nodig heeft om uw feest een unieke sfeer te geven. Bij Korbeld verzorgen we de op- en afbouw van de inrichting geheel volgens planning en binnen het afgesproken budget. U hebt er verder geen omkijken naar. Wilt u een groots evenement organiseren voor al uw zakenrelaties, of een gezellige BBQ voor alle buurtbewoners? Als het om evenementen verhuur in Zwolle gaat, kunnen wij alle disciplines aan. Korbeld Verhuur biedt u bovendien het grootste assortiment horeca artikelen. 

Evenementen verhuur in Overijssel 

Ook op het gebied van festivals, concerten en beurzen en hebben we inmiddels een ruime ervaring opgedaan. Dankzij de flexibele instelling van onze professionals worden uw plannen altijd snel en goed gerealiseerd. Bij ieder project werken wij met een helder plan van aanpak. Daarnaast besteden wij aandacht aan de veiligheidseisen die aan evenementen worden gesteld. Zo worden al onze materialen voor gebruik uitgebreid gecontroleerd. Vanuit onze locatie in Raalte verzorgen we verhuuropdrachten in Zwolle en geheel Overijssel. Wilt u weten wat wij voor u op het gebied van party verhuur kunnen betekenen? Kom dan eens langs in onze showroom op industrieterrein 'De Zegge'.