Beurzen & Congressen

Korbeld Verhuur verzorgt veelal de complete opbouw en inrichting voor beurzen en congressen. Dat doen we het liefst met een helder plan van aanpak die we in overleg met de organisator opstellen. In onze showroom in Raalte laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn als het gaat om de inrichting. We kijken naar de locatie, de zaal, het licht, de achtergrond, maar ook naar de entree en garderobe.

Organiseert u een congres met een diner? Geen probleem. Wij zorgen ook voor de inrichting en het opmaken van de tafels en stoelen, het glaswerk en serviesgoed. Wilt u daarnaast ook gebruik maken van een podium, een dansvloer, extra verlichting, facilitaire voorzieningen, een tent, een beeldscherm of groene planten? Alle wensen zijn bij Korbeld Verhuur bespreekbaar.

Onze ervaring maakt het verschil

Het team van Korbeld Verhuur zorgt voor een strakke planning als het gaat om aflevering, opbouw en aankleding. We kijken naar details, omdat we graag willen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij zorgen ervoor dat uw beurs of congres zonder problemen van start kan gaan.
Wilt u graag wat voorbeelden zien van mooie beurzen en congressen die door Korbeld Verhuur zijn opgebouwd en ingericht? Maak een afspraak in onze showroom of kijk in ons fotoboek.